Previous Entry Share Next Entry
HELP
geek
soopageek
For the geekier among you:

Since joining Sprint last week, I have not been able to access the bulk of the website. I've concluded that it is a problem on my end, that for some reason the entire sprintpcs.com domain is inaccessible to me (however sprint.com is, which is useless for accessing anything). I've discovered I cannot even ping the domain. I have XP's firewall turned off, I don't seem to have any viruses or malware, and this installation of the OS is fairly new (2-3 months, tops)... so I'm stumped. I haven't had any access to another machine for testing, but I've had Welf ping the domain and she gets a reply just fine.

What else could be causing this?

  • 1
what's your tracert/traceroute between you and the domain?

here's a traceroute from an online service:

http://network-tools.com/default.asp?prog=trace&Netnic=whois.arin.net&host=sprintpcs.com


and here's a tracert from my command prompt:

1 178 ms 186 ms 163 ms 68.28.81.10
2 * * * Request timed out.
3 209 ms 237 ms 239 ms 68.28.147.54
4 226 ms 244 ms 217 ms 68.28.147.6
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 247 ms 240 ms 212 ms 68.28.147.97
8 203 ms 236 ms 214 ms 68.28.147.17
9 258 ms 196 ms 365 ms sl-gw32-chi-0-1.sprintlink.net [144.223.73.209]

10 244 ms 240 ms 242 ms sl-bb21-chi-4-2.sprintlink.net [144.232.26.33]
11 205 ms 251 ms 238 ms sl-bb25-chi-13-0.sprintlink.net [144.232.26.90]

12 388 ms 253 ms 267 ms sl-bb26-rly-10-0.sprintlink.net [144.232.20.88]

13 268 ms 267 ms 232 ms sl-st21-ash-10-0.sprintlink.net [144.232.20.148]

14 240 ms 262 ms 242 ms sl-tisca1-1-0.sprintlink.net [144.223.246.30]
15 266 ms 227 ms 278 ms so-0-0-0.nyc33.ip.tiscali.net [213.200.81.90]
16 261 ms 238 ms 266 ms wbs-justedge-gw.ip.tiscali.net [213.200.66.222]

17 263 ms 259 ms 401 ms core-02-teb.njiix.net [64.20.32.169]
18 261 ms 230 ms 255 ms edge-02-teb.njiix.net [64.20.32.35]
19 251 ms 239 ms 270 ms 66.45.225.11

Trace complete.


next, try and see whether you can reach sprintpcs' webserver. command prompt this:

telnet sprintpcs.com 80

if a black screen pops up and stays open, type in:

GET /

and press enter. if you can reach their webserver, you should get a bunch of text that scrolls by really fast and then the black window will disappear.


Could be the cookies...

i already tried that. cleared all my cookies, the cache, history, everything.

sprint sucks! when you get your bill, read it very carefully, because they randomlly add things and hope you don't notice and pay it. also, i have *never* had a good interaction with one of their reps. they are always rude and unhelpfull. i hope your experience is better.

i can't wait until my contract with them is up.

This is good... I'm trying to help MrsSLK's dad with a problem that sounds very similar. Maybe something here will help.

There must be a wonky DNS server out there somewhere, because I can't seem to get to Yahoo, homestarrunner or a few other heavies. Could be related, could be a coincidence...?

Also, sprintpcs.com redirects me to Sprint.com... which has a bunch of nextel-merger stuff plastered all over it. Maybe that's part of the problem (could also support the DNS theory).

It does the same redirection for me too! (on both the mac laptop and pc desktop).

Yeah, I figure it's supposed to do that, but if there's a DNS server out there that's not redirecting, it might explain soopa's problem. Long shot though. At any rate... he should be able to get by using Sprint.com?

"sprint PCS has moved..." in the firefox title bar ~1sec --> sprint.com

with big HAY WIRELESS!!!! links on the front page.

I can't help because I don't even know what sprint is. But I still thought I would leave a comment saying that :)

Hey, weird. I use Sprint too and have a similar-ish problem with their website. At home, on multiple computers, via Cox cable, I can get to all of the sprintpcs.com domain stuff like Manage Your Account, etc. But at work I can't. I assume it was a firewall thing because it's fine from home. I've always had this problem, even before they moved/merged and all that. I can login to my account but that's about it.

I'm going to try the stuff suggested above out of curiosity and see what I get, if I remember. I always forget to try my laptop when I bring it to the office too, that'd be interesting to see if it worked.

It definitely has something to do with being on Sprint's network. Tonight I'm on WiFi because I'm off the Sprint network in a roaming area... I can access the website just fine.

Any luck today, babes?

  • 1
?

Log in

No account? Create an account